De Buorren 6
9289 HG Drogeham

Dak- en Zinkwerk

U zit graag droog… en uw huis verdient ook een mooie afwerking. Daarom is een goede en mooie afvoer van regenwater belangrijk. Bakker installatiebedrijf levert, installeert en onderhoud zink, koper, lood en bitumen.

Ook voor onderhoud aan uw bestaande zinken of koperen dakgoten of dakbedekking bent u bij Bakker aan het juiste adres. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Lekkage
Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van het dak. De aanpak van beginnende lekkages is vaak eenvoudig alleen is het wel raadzaam om dit door een specialist uit te laten voeren.

Onderhoud
Het uit laten voeren van onderhoud aan het dak of de dakgoten is van groot belang. Wanneer u dit uit laat voeren weet u zeker dat het dak weer voldoet aan de gestelde eisen en dat een lekkage geen ontstaansmogelijkheid krijgt. U laat uw auto APK keuren, dit is bij het dak ook aan te raden. Wanneer u jaarlijks het dak goed laat onderhouden voorkomt u beschadigingen en slijtage en verlengt u de levensduur van het dak.

Dakbedekking
Het dak van uw woning of bedrijfspand is toe aan vervanging of een nieuwbouwproject dient voorzien te worden van dakbedekking. Wij als ervaren dakbedekkingsbedrijf zijn specialist in het plaatsen van de gehele dakopbouw, bitumineuze daken, bijbehorend zinkwerk en pannendaken.

Wij als specialist kunnen u helpen met alle dakgerelateerde klussen. Of het nu gaat om dakbedekking, plaatsen van dakgoten, uitvoer van onderhoud of reparatiewerkzaamheden. Wij staan voor u klaar. Neem direct contact op voor een advies op maat.

Zinkwerk
Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken.