De Buorren 6
9289 HG Drogeham

Over ons

De wortels van Bakker installatiebedrijf beginnen in 1936. Toen werd er een radiowinkel opgericht door Dhr. P. Laagland, die zich vooral richtte op de verkoop van radio, tv en de aanleg van elektrische installaties.

In 1965 werden de werkzaamheden door Dhr. P. Laagland uitgebreid met gas, water, zink en dakwerk. Deze tak van het bedrijf werd ingevuld door Dhr. Bakker die tevens mede eigenaar werd. In 1977 ging Dhr. Bakker zelfstandig door, waarmee tevens de naam van Bakker installatiebedrijf een feit was. In 1993 werd het bedrijf wederom uitgebreid met Dhr. Bakker Jr., die uiteindelijk het bedrijf in 2000 overgenomen heeft van dhr. Bakker Sr.

Bakker installatiebedrijf heeft dus ruim 40 jaar expertise in huis op het gebied van electro, gas, water, zink en dakwerken. Bakker is in de loop van de jaren tevens Nefit comfort dealer geworden. In de installatietechniek staan de ontwikkelingen niet stil. Bakker installatiebedrijf gaat met deze ontwikkelingen mee en maakt in de Centrale verwarming, Gas en Watertechniek gebruik van het Rehau polyethyleen leidingen systeem. Bakker is tevens erkend nefit dealer. (www.nefit.nl)